Fiskekaker u/ melk og egg
Fiskekaker u/ melk og egg
foto/oppskrift:allergikokken. Det er ekstra viktig å arbeide med kalde ingredienser i denne oppskriften hvor egg er utelatt. Fiskekakene snus forsiktig i pannen. De smaker deilig med revne gulrøtter og kokte poteter.
Share |

Dette trenger du

400 g fiskefilet (bruk torsk, sei og/eller lyr)
ca 1 ts salt
1 ss potetmel
1 dl vann eller Oatly iMad melkefri matfløte
1/2 ts malt hvit pepper
2 ss finsnittet purre
2 ss finhakket løk
(1 egg dersom det tåles)

 

 

Slik gjør du

Skjær fisken i mindre biter og ha den i en foodprosessor sammen med resten av ingrediensene. Det er viktig at fisken og vannet er kaldt. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.

Form til fine kaker og stek dem pent brune i melkefritt margarin eller olje.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com