Fisk på potetseng
Fisk på potetseng
En stilig og smakfull fiskerett som vil imponere vennene dine i middagsselskapet. Oppskrift/foto er hentet fra mat.no.
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
½ ss olje
ca. 6 stk. potet
500 g torskefilet
1 ts salt
½ ts pepper
½ stk. løk skåret i ringer
400 g hermetiske tomater (1 boks)
1 dl fiskekraft
50 g gulrot
50 g knollselleri (sellerirot)
2 stk. tomat i båter

Slik gjør du

1. Potetene med skall skjæres i tynne skiver og ristes lett i olje.
2. Fisken i biter eller evt. hele fileten dampes på rist i kjele.
3. Salt og pepper drysses over.
4. Mos tomater, løk og fiskekraft i en kjøkkenmaskin eller bruk stavmixer.
5. Varmes opp.
6. Skjær grønnsakene i fine staver og rist dem i olje.
7. Tilsett tomatbåter og smak til med salt og pepper.
8. Potetskivene, grønnsakene og fisken legges på et serveringsfat.
9. Server tomatsaus ved siden av.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com