Mango- og melonslush
Mango- og melonslush
En forfriskende og velsmakende vitaminbombe av en leskedrikk. Oppskrift/foto er hentet fra frukt.no.
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
½ l eplejuice eller tropisk nektar - fryst i isbiteposer
1 stk. godt moden mango
½ stk. galiamelon eller honningmelon

Slik gjør du

1. Del mangoen i 2 ved å skjære på langs av den flate steinen i midten på frukten.
2. Del melonen i 2. Bruk en skje for å ta ut steinene. Skjær av skallet og del melonen i biter.
3. Isbiter og fruktbiter has i en hurtighakker eller foodprosessor.
4. Pynt gjerne med skiver av carambola og kiwi.
Serveres straks.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com