Varm Sitronpudding
Varm Sitronpudding
oppskrift fra www.alprosoya.com Ved siden av denne deilige sitronpuddingen, kan du gjerne servere litt soyafløte. Spør på Rimibutikken. De har nå begynt å ta inn soyafløte !
Share |

Dette trenger du

  • 250 ml Alpro soyamelk
  • 100g sukker (Caster)
  • 2ss margarin uten melk
  • 2ss saft fra en sitron
  • 2 ts revet sitronskall
  • 2 egg
  • 2ss hv.mel (evnt glutenfritt)

Slik gjør du

Puddingen skal stekes i vannbad.

Sett ovnen på 180 C, sett inn en langpanne med varmt vann på midterste hylle.

 

Rør margarin og sukker hvitt.

Bland inn eggeplommer, sitronsaft og sitronskall.

Vend inn melet og soyamelken.

Pisk eggehvitene stive, fold inn i røren

Ha røren i små godt smurte ildfaste former.

Sett disse opp i vannbad. (sørg for at vannet koker)

Stekes i ca 20 min på 180 C

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com