Varm fruktsalat
Varm fruktsalat
bilde/oppskrift fra dansukker.com Serveres med is som tåles, f.eks soyais, risis eller hjemmelager "odense erlet is". (se egen oppskrift!)
Share |

Dette trenger du

2 godt modne pærer
1 dl Lys Sirup
1 dl vann
2 kryddernelliker
125 g stenfrie druer
125 g bjørnebær

Slik gjør du

1. Kok opp sirup, vann og nellik i en kasserolle til bare halvparten er igjen.

2. Skrell pærene og skjær dem i fire deler. Skjær bort kjernehuset. Legg pærene i laken.

3. Hell de varme pærene og laken i en skål, og legg druene og bærene oppå.

Serveres varm, gjerne med is til.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com