Russedessert
Russedessert
foto/oppskrift;mat.no. Russedessert smaker godt er er flott å servere dersom du skal lage mat til en som ikke tåler melk eller egg. Vaniljesaus uten melk kan kjøpes ferdig, eller lages av havre, soya eller rismelk. Semulegryn er et rent hveteprodukt.
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner

5 dl husholdningssaft eller annen god saft

3 ss semulegryn

fløtemelk eller vaniljesaus som tilbehør (melkeallergikere kan bruke soya eller havrebaserte produkter)

Slik gjør du

Kok opp saft og semulje under røring og la det småkoke ca. 15 minutter.

Ta grøten av varmen og visp den godt til den er avkjølt og lys og luftig

Server i pen dessertbolle med fløtemelk eller vaniljesaus til

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com