Panacotta med bær
Panacotta med bær
Oppskrift/foto MixWell Freia premium Dark sjokolade (70%) er uten melk og nøtter.
Share |

Dette trenger du

 

 
 

1 gelatin blad
2 dl fløte 
75 g hakket mørk sjokolade (ca 70 %)
2 ss melis
250 g bær 
(F,eks bringebær, jordbær, blåbær, kirsebær)
 

Slik gjør du

Legg gelatinet i bløt i litt kaldt vann. 
Varm fløten, ta kjelen av platen rett før det koker. 
Ha i sjokoladebitene, og rør til den er smeltet. 
Tilsett sukkeret og rør om. 
Ta gelatinen ut av vannet, klem ut overflødig vann og rør inn i sjokoladeblandingen.
 
Legg noen bær i bunnen på 4 dessertskåler. 
Hell over sjokoladeblandingen. 
 
La desserten stå ca 3 timer i kjøleskapet før servering. 
Pynt med resten av bærene.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com