Gresk dessert
Gresk dessert
Grekerne spiser 3 ganger så mye yoghurt som oss nordmenn, og her har du en av de vanligste dessertene som serveres i Hellas.Og beste! Reagerer du på melkeproteinet kan du benytte soyayoghurt, mens de fleste med laktoseintoleranse vil tolerere vanlig yoghurt. Tåler du ikke noen typer nøtter, kan du strø pinjekjerner over desserten. Foto/oppskrift melk.no
Share |

Dette trenger du

  • 1 beger matyoghurt (3 dl) evnt soya
  • litt flytende honning - gjerne Akasiehonning 
  • litt kanel 
  • noen valnøtter eller andre nøtter som tåles ev. pinjekjerner
  • Slik gjør du

    1.Hell yoghurten på en tallerken.

    2.Hell honningen i en tynn stråle over yoghurten og gjerne rundt og rundt.

    3.Dryss over kanel og nøtter/pinjekjerner.

    Skriv ut
    Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com