Fruktsalat med kardemommesaus
Fruktsalat med kardemommesaus
I oppskriften fra dansukker er det brukt 2 dl kremfløte i sausen. Melkeallergikere kan bytte til en deilig havrefløteerstatning; "gogreen visp" som fås kjøpt på Rimi.
Share |

Dette trenger du

2 ferske godt modne ferskener
1/2 liter blåbær
1/2 liter bringebær
2 kiwifrukter

Saus
2 dl fløte eller "gogreen visp"
1/2 dl Lys Sirup
2 krm malt kardemomme

Slik gjør du

Frukt og bær etter smak og tilgjengelighet

1. Skrell kiwifruktene, og skjær dem i skiver. Skrell ferskenene i biter. Legg frukten og bærene i en skål eller på et fat. Settes kjølig til servering.

2. Pisk fløten og tilsett sirup og kardemomme. Settes kjølig til servering.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com