Frukt med sjokolade
Frukt med sjokolade
Prøv en epledeler når du kutter epler. Den tar bort kjernehuset og deler eplet i båter. Når du kutter opp epler eller pærer kan du legge dem i litt sitronvann, så unngår du at fruktkjøttet blir brunt. Når du deler opp en ananas, skal du skjære bort den litt stivere kjernen i midten. Her står en fritt til å velge de frukter som tåles. Ta hensyn til de med citrusallergi og steinfruktallergi. ref. mat.no Foto: Astrid Hals
Share |

Dette trenger du

  • jordbær
  • eple
  • banan
  • kiwi
  • ananas
  • appelsin
  • sjokolade, gjerne "Odense mørk sjokolade" eller "Coop Chefs Swiss Dark Chocolate"som er uten melk og nøtter

Slik gjør du

Smelt sjokoladen over vannbad.

 Dypp frukt i litt av den smeltede sjokoladen og server med cocktailpinner.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com