Bringebær Tofu Brulee
Bringebær Tofu Brulee
Tofu er en ost laget av soya. Denne får du kjøpt på halsekostbutikker. Den har en nøytral smak. Demerarasukkeret er et gyllenbrunt sukker med fyldig aroma og store sukkerkrystaller. Selfølgelig kan annet sukker benyttes. bilde/oppskrift fra www.alprosoya.com
Share |

Dette trenger du

  • 350 g bringebær
  • 500g Alpro soya yoghurt
  • 250g Tofu
  • 75g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 4ss Demerara sukker

Slik gjør du

Fordel bringebærene i 4 små ildfaste former.

Ha de øvrige ingrediensene,( bortsett fra demerarasukkeret,) i en foodprosessor, og bland til det har fått en myk konsistens.Hell blandingen over bærene. Dekk til og sett kjølig til det skal serveres.

Like før servering strøs demerarasukkeret over , slik at det dekker desserten. Sett formene inn i meget varm ovn, under grillen. Når sukkeret bobler (ca.5 min) er desserten ferdig. Server straks .

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com