Amerikanske Pannekaker
Amerikanske Pannekaker
Pannekaker er internasjonal mat, noe reiselystne nordmenn for lengst har oppdaget. Hotcakes er den amerikanske versjonen av pannekaker og blir gjerne servert med lønnesirup. Denne oppskriften/bildet er hentet fra mat.no
Share |

Dette trenger du

  • 4 stk egg
  • 2 1/2 dl hvetemel (evnt glutenfritt)
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 2 dl melk som tåles
  • litt salt

Slik gjør du

1.Skill eggene. Ha mel, bakepulver og melk i eggeplommen og pisk til glatt røre.

2.Stivpisk eggehvitene og fold dem inn i eggeblandingen. Stek små pannekaker.

3.Server dem straks med lønnesirup eller rørte bær og rømme.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com