"French Toast"
Rismelk er et godt alternativ for deg som har melke eller soyaallergi. De aller fleste med cøliaki tåler denne melka. Det er kun et fåtall som er så ekstremt allergiske mot gluten at de ikke bør drikke denne melka. oppskrift/bilde fra www.imaginefoods.com/europe
Share |

Dette trenger du

  • 1 1/2 kopp rismelk
  • 4-6 stykker loff ( evnt. gluten og melkefritt)
  • 2 egg
  • 3-4 ss margarin uten melk
  • 1 ts kanel

Slik gjør du

Bruk en vid bolle og visp sammen melk, kanel og egg. Del loffskivene i triangler. Dypp de i væsken i 1-3 min. til de er blitt myke. Stekes på medium / høy temperatur i 2-3 min på hver side, eller til de har fått en gylden farge. Ikke ha for mange skiver i pannen om gangen. Serveres straks med frukt eller syltetøy.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com