Havrescones
Havrescones
Lettlagede scones som smaker godt til kaffen. Prøv gjerne tynne epleskiver som pålegg, da smaker det enda bedre. Oppskrift fra Oatly, foto; Sven Svensson
Share |

Dette trenger du

2 store scones eller 6-8 små
2,5 dl havregryn

2,5 dl hvetemel

2 ts bakepulver

en knivsodd salt

1/2 dl flytende matolje

2 dl Oatly Havremelk / melk

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 250 grader.

2. Legg alle tørre ingredienser i en skål og bland godt sammen.

3. Arbeid inn matoljen og Havremelken.

4. Ta litt mel på hendene og form deigen til to store scones.

5. Legg dem på en steikeplate med bakepapir.

6. Ønsker du ikke to store scones, kan du naturligvis lage 6-8 små.

7. Sett platen i ovnen og steik i 5-10 min.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com