Rosinbrød-glutenfritt
Rosinbrød-glutenfritt
MixWell sine glutenfrie produkter fås kjøpt gjennom ”allergimat.no” De fleste med melkeintoleranse vil tåle surmelken i denne oppskriften. Foto/oppskrift MixWell
Share |

Dette trenger du

  • 3,5 dl lyst basismel fra MixWell
  • 3 dl mørkt basismel fra MixWell
  • 1,5 dl rosiner
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 1 ts natron
  • 4 dl surmelk
  • 0,75 dl mørk sirup

Slik gjør du

  • Bland sammen de tørre ingrediensene,
  • rør i melken og sirupen.
  • Hell deigen i en smurt form.
  • Stekes i ca 40-45 min på 200g.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com