Musli muffins
Musli muffins
Mange av musliblandingene inneholder nøtter og frø som enkelte ikke tåler. Husk å sjekke innholdsfortegnelsen nøye! Bilde/oppskrift fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 dl müsli (bruk din favoritt)
2 1/2 dl Demerarasukker
1 dl rosiner
2 egg
2 1/2 dl melk som tåles
1 dl smeltet margarin uten melk


Garnering
1 dl müsli

Slik gjør du

1. Varm ovnen til 200 °C. Smør en muffinsplate med 12 hull eller sett 12 former på en plate.

2. Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Rør i rosinene. Tilsett egg, melk og margarin. Bland godt.

3. Fordel røren i formene. Strø müsli på toppen. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Kjenn etter med en kakepinne at muffinsene er tørre i midten. La dem stå på platen i 5 minutter før de settes på rist til avkjøling.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com