Italienske Havremuffins-glutenfrie
Italienske Havremuffins-glutenfrie
Allergimat.no selger MixWell sine glutenfrie produkter. foto/oppskrift Mixwell.
Share |

Dette trenger du

  • 1,5 dl olje/smeltet melkefri margarin
  • 3 egg
  • 1 dl vann
  • 2 ts råsukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 krm hjortetakksalt
  • 4 dl havrebrødmix fra MixWell
  • Hakkede soltørkede tomater
  • Delte svarte oliven
  • Urtekrydder

Slik gjør du

  • Bland sammen de tørre ingrediensene og ha i olje, egg og vann.
  • Tilsett  tomater, oliven og urtekrydder.
  • Bland godt og ha i muffinsformer.
  • Stek i ca 15-17 min i 200 g.
  • Nyt muffinsene lunkne til en god suppe eller salat.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com