Blåbærboller
Blåbærboller
MixWell glutenfrie melblandinger kan kjøpes hos allergimat.no. Vær klar over at kaffebrødmixen inneholder melk ! Har du eggallergi kan blåbærbollene pensles med "bakerene formfett". Bilde oppskrift fra MixWell
Share |

Dette trenger du

  • 1 pakke MixWell kaffebrødmix
  • 400 g frosne eller ferske blåbær
  • Mandelmasse
  • Mandelspon
  • Malt kardemomme
  • 1 egg til pensling

Slik gjør du

  • Kjøp en pakke MixWell Kaffebrødmix
  • Følg bruksanvisningen på pakken og tilsett 1,5 ts kardemomme.
  • Del deigen i 4 like store deler.
  • Trykk hver del til en pizzalignende deig med litt kant rundt.
  • Fylles med blåbær.
  • Riv rikelig med mandelmasse over og strø tilslutt litt mandelspon over.
  • Pensle kanten med egg.
  • Stek i 240 grader ca 10 min.
  • Sjekk at bollene får en fin farge.
  • Skjær opp i kakestykker og server mens de enda er litt lunkne.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com