Pannekaker med rismelk
Pannekaker med rismelk
Rismelk er et godt alternativ til en som er allergisk mot melk eller soya. de fleste glutenallergikere kan også ha rismelk. Rismelka er søt og frisk på smak. oppskrift / bilde fra www.imaginefoods.com/europe
Share |

Dette trenger du

  • 3/4 kopp hvetemel evnt. glutenfritt)
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 kopp Rice Dream rismelk
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts vaniljepulver

Slik gjør du

Alle ingrediensene vispes lett sammen for å unngå luftbobler i røren. Pannekakene kan stekes i ønsket størrelse med litt olje i pannen.Ca. et min. på hver side. Spises med ditt favorittsyltetøy.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com