Tilbake

Intervju: Mitt liv med søliaki

Vestibulum ac risus. Suspendisse potenti. Morbi sit amet lorem ut mi fringilla convallis. Aenean malesuada condimentum nibh.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nunc feugiat dolor vel mi. Aliquam condimentum velit eget ipsum. In cursus est non diam. Nulla leo lorem, laoreet eget, feugiat nec, vehicula id, leo. Donec at nisl. Curabitur dolor ante, volutpat id, sodales a, dignissim at, neque. Mauris vitae lacus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec a nibh. Vivamus vitae nisi id est ultrices auctor. Nam vitae turpis. Nunc velit nibh, tincidunt quis, euismod vitae, bibendum at, sem. Proin diam eros, fermentum vitae, luctus molestie, sagittis sit amet, urna.

Donec ut augue. Maecenas molestie blandit neque. Vestibulum in dolor. Nullam eleifend, nulla vel viverra nonummy, mi pede convallis dolor, id tristique urna urna quis leo. Curabitur eleifend felis non ipsum porta facilisis. In vehicula, odio a vulputate scelerisque, lectus ipsum rhoncus felis, et fringilla ligula risus eget mauris. Duis vitae pede. Etiam et lectus. Sed non justo. Etiam vitae justo at neque ornare ultricies. Aliquam velit ipsum, elementum nec, venenatis vel, pharetra a, diam. Proin mi felis, sagittis ac, posuere a, lobortis id, massa. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Quisque vel justo. Proin mattis semper est.

Phasellus enim. Donec ac neque. In hac habitasse platea dictumst. Aliquam eget urna. Praesent iaculis mattis erat. Mauris ultricies. Curabitur dolor nisl, bibendum a, convallis ut, elementum et, neque. Vivamus tortor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Quisque arcu massa, dictum in, ornare et, vehicula vel, ipsum. Sed sed tellus. In aliquam diam. Vivamus nulla dui, faucibus in, tempor ac, imperdiet a, libero.

Oppskriftsøk
Hak av for allergier, evntuelt type måltid, før du klikker på rødt søkefelt, eller skriv ønsket måltid i søkefeltet.
Velg allergi:
MelkLaktoseEgg
GlutenNøtterFisk
SkalldyrCitrusfrukterSteinfrukter
Type måltid (valgfritt):
kjøttfuglfisk
smårettsuppeforrett
sausgrønnsakersalat
brød glutenfritt brødgrøt
gjærbakstkakerdesserter
godteridrikkejulekos
Søk i oppskrifter

Allergikokken - matoppskrifter for allergikere

Allergikokken ble startet i 2007, og idéen var at du som matallergiker skulle ha tilgang på gode og spennende oppskrifter, uansett hvilke allergier du hadde. På våre sider finner du over 500 oppskrifter på alt fra kaker til sauser, julekos og middager tilgjengelig for alle. Bruk søkemotoren, eller gå inn på oppskriftssamlingen vår og finn det du er sulten på!

Hilde på GOD MORGEN NORGE

Sjekk ut innslaget når Hilde var gjest i programmet God Morgen Norge i 17.mai uka. 

 

Allergikokken kåret til "Folkets Favoritt"

Allergikokken og vår sjokoladekake gikk til topps i avstemmingen "Jakten på smaken av Norge". Hele 64% av stemmene gikk til sjokoladekaken Hilde, og vi takker og bukker for alle stemmene. Vi vant også prisen "Årets Nyskaper" på Gladmatfestivalen.

Allergikokken på Facebook!

Allergikokkens facebookside kan vi dele efaringer, tips og oppskrifter. Og på Hildekakens facebookside kan du på tidslinjen lese om bakgrunnen og historien bak Hildekakene

 

Hva gjør man med et allergisk barn i selskap?

Det kan være litt utfordrende å vite hva skal man gjøre dersom barnet ditt skal i et bursdagsselskap. Få tips her!

Har du startet juleforberedelsene?

 

Hva med å prøve seg på noen morsomme julekaker ,hjemmelagede juleslikkepinner,

eller en deilig glutenfri mandelkake !

Glutenfrie fastelavensboller med Kesam

Glutenfrie fastelavensboller med kesam holder seg saftige, og smuler mindre. Kesam er en ferskost med samme laktoseinnhold som i vanlig H-melk Se oppskrift

Og her er oppskrifter og oversikt over vispet krem uten melkeprodukter Se oppskrift

Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com